Weekendje weg

Een weekendje samen weg. Gezellig samen zijn in de buitenlucht, relaxen of juist fanatiek helpen bij het hijsen van de zeilen en het assisteren bij zeil manoeuvres. Een weekendtocht start op vrijdagavond om 20:00 en eindigt op zondag om 17:00 uur.

Je komt vrijdagavond aan boord in Harlingen en wordt verwelkomt door Joska en Helene. In overleg kiezen jullie een bestemming voor de volgende dag: een Waddeneiland, een IJsselmeerstadje of een Fries dorp.
Op zaterdagochtend worden de zeilen gezet richting de bestemming.  Je mag tijdens de tocht meehelpen met het hijsen van de zeilen, manoeuvres uitvoeren of een stukje aan het roer staan. Geniet je liever rustig van de buitenlucht met een goed boek, dan kan dat natuurlijk ook.
Tijdens de tocht kunnen jullie gebruik maken van de compleet inrichtte keuken om de lunch te bereiden. Uiteraard is het ook mogelijk om catering met een scheepskok te bestellen tijdens jullie tocht.
Eenmaal aangekomen op de bestemming kunnen jullie op verkenning gaan, lekker wandelen of een café bezoeken.  Aan boord kan er ’s avonds heerlijk gekookt worden in de open keuken maar uit eten gaan is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid.
Op zondag worden de zeilen weer gezet en vaar je terug naar Harlingen. Onderweg is het genieten van de natuur en het samenzijn met elkaar.

%d bloggers liken dit: